Жителям деокупованих територій виплатили понад 323 млн грн допомоги – Мінреінтеграції

Читать на русском
Понад 155 тисяч громадян у Харківській, Херсонській, Донецькій, Луганській та Миколаївській областях виплатили по 1200 грн, повідомили у Мінреінтеграції.

Жителі територій, звільнених від російської окупації, отримали грошову допомогу на загальну суму понад 323,7 млн грн.

Про це повідомила пресслужба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

«За 7 місяців у межах спільного проєкту Мінреінтеграції, «Укрпошти» та міжнародних організацій забезпечено виплату одноразової грошової допомоги мешканцям деокупованих територій на загальну суму більш як 323,7 мільйона гривень», – говориться у повідомленні.

Зазначається, що проєкт стартував у вересні 2022 року.

Допомога переселенцям: як оформити довідку та щомісячну виплатуЯк внутрішнім переселенцям в Україні оформити довідку та грошову допомогу від держави – на інфографіці.

Наразі виплати на звільнених територіях Харківської, Херсонської, Донецької, Луганської та Миколаївської областей продовжуються. За даними Мінреінтеграції, понад 155 тис громадян у цих регіонах виплатили по 1200 грн від Товариства Червоного Хреста України.

Крім того, за фінансової підтримки Міжнародної організації з міграції виплатили по 2200 грн на місяць понад 39 тис громадян, які проживають на звільнених територіях Харківської, Херсонської областей та Донбасу. Допомогу виплачують протягом трьох місяців.

Нагадаємо, ООН відновила виплати постраждалим від війни українцям: як отримати допомогу.

Також відомо, скільки грошової допомоги отримала Україна з початку вторгнення росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: