На Луганщині жінки вимагають від керівництва рф звільнити їхніх чоловіків з армії

Читать на русском
Близько 500 жінок звернулись до керівництва росії з претензією у якій вимагають звільнити їхніх чоловіків з армії за віком.
Укрінформ

Близько 500 жінок звернулись до керівництва росії з претензією у якій вимагають звільнити їхніх чоловіків з армії за віком.

Про це повідомляє Луганська обласна військова адміністрація у Телеграмі.

Жінки поскаржились, що у «ЛНР» не діє російське законодавство, вони вимагають звільнити їхніх чоловіків з армії за віком.

«Військове командування не приймає рапорти щодо звільнення за віком у чоловіків. Останні, напевно, й самі бажають повернутися додому, щоб залишитися живими, але вся система проти», – йдеться в повідомленні.

При цьому, росіяни продовжують заходи із примусової паспортизації населення в області. Керівництво рф в обов’язковому порядку вимагає від всіх мобілізованих підписувати довготривалі контракти на проходження військової служби. Та для цього необхідно обов’язково мати паспорт громадянина рф.

«В іншому випадку військовослужбовцям та членам їхніх родин погрожують у відмові всіх встановлених виплат та соціального захисту, передбаченого для військовослужбовців рф», – додають в ОВА.

Раніше повідомляли, що на тимчасово окупованих територіях Луганської області російські загарбники терміново ставлять на військовий облік 16-річних підлітків.

Також писали, що в області продовжують закривати населені пункти та глушити там зв'язок, щоб українці не змогли передавати інформацію з окупованих територій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: