Рф вже не зможе сильно вплинути на українську економіку та логістику ракетними ударами – ГУР

Читать на русском
Загалом російська тактика ракетного терору вже зазнала поразки. Але поки що цей інструмент залякування ще використовується.
фото Суспільне

Росія суттєво збільшила інтервал між масованими ракетними ударами по Україні. Загалом російська тактика ракетного терору вже зазнала поразки.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону в суботу.

Скільки ворожих ракет збила ППО з вересня до березня: у ЗСУ назвали цифруРосія втратила величезний стратегічний запас ракет з вересня до березня. ППО України збила сотні з них.

За його словами, у росіян справді стає все менше високоточного ракетного озброєння.

«Якщо ми говоримо про «Калібри», «Іскандери», «Кинджали» - це не та зброя, якою ворог може дозволити засипати Україну. Застарілого ракетного озброєння ще багато, особливо коли йдеться про С-300 – це означає підвищену загрозу для прифронтових територій..Але загалом ця тактика ракетного терору вже зазнала поразки. Україна вистояла та пережила зиму. Сьогодні докорінно вплинути на українську економіку, логістику ворог уже не зможе», - сказав Юсов.

Він додав, що від ракетного терору росія не відмовляється, але «цей ракетний бліцкриг провалився, як і взяття Києва за три дні».

«Але цей інструмент залякування використовується. Спостерігається збільшення інтервалів атак», - сказав Юсов.

Нагадаємо, в Силах оборони півдня допускали, що масовані ракетні атаки росії будуть набагато рідше.

Сьогодні речник Наталія Гуменюк заявила, що рф продовжує розвідку з БПЛА, ракетна небезпека висока.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: