Діяльність ПриватБанку: які фінансові результати показували керівники

Читать на русском

Державний ПриватБанк став найприбутковішим українським банком: за даними НБУ, у січні-вересні він заробив 21,2 млрд грн. «Слово і діло» пропонує подивитися, які фінансові результати показував ПриватБанк за різних керівників.

Хто керував ПриватБанком після націоналізації та які фінансові результати показував банк – на інфографіці.
Фінансові результати ПриватбанкуСлово і ділоЗображення максимального розміру (відкриється в новому вікні)

Нагадаємо, ПриватБанк перейшов у державну власність 19 грудня 2016 року. Станом на кінець року його збиток становив 176 млрд 238 млн грн, керував фінустановою на той момент Олександр Дубілет.

Після націоналізації банку головою правління призначили Олександра Шлапака. Він пробув на посаді сім місяців, потім п'ять місяців виконувачем обов'язків була Галина Пахачук. За перший рік у державній власності ПриватБанк зміг вийти на 378 млн грн прибутку.

З 2018 до 2021 року ПриватБанком керував Петр Крумханзл. У 2018 році банк отримав прибуток у розмірі 12 млрд 798 млн грн, у 2019 році зміг збільшити дохід до 32 млрд 609 млн грн. За підсумками минулого року прибуток склав 24 млрд 302 млн грн.

У січні-червні Ганна Самаріна керувала банком у статусі виконувачки обов'язків. З 8 червня головою правління став Бьош Герхард. Станом на кінець вересня 2021-го прибуток ПриватБанку становив 21 млрд 212 млн грн.

Нагадаємо, раніше «Слово і діло» писало про фінансові результати інших державних банків: Ощадбанку, Укргазбанку та Укрексімбанку.

На інфографіках можна переглянути, які фінансові результати показували керівники «Енергоатому», Державної продовольчо-зернової корпорації та «Укрзалізниці».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: