Окупанти роздають у Криму інструкції, як поводитися під час бойових дій

Читать на русском
Російські окупанти у Криму відчувають наближення українських військових. Загарбники почали роздавати інструкції, як поводитися під час бойових дій.
Укрінформ

Російські окупанти у Криму відчувають наближення українських військових. Загарбники почали роздавати інструкції, як поводитися під час бойових дій.

Про це пише Telegram-канал «Крымский ветер».

На тимчасово окупованому півострові російські загарбники вже готують населення до контрнаступу Збройних сил України. Серед місцевих мешканців поширюють інструкції про те, як поводитися під час артобстрілу та бойових дій.

«Все йде за планом»: як росія готується оборонятисяРосія посилила ППО в столиці та поряд з резиденціями путіна, побудувала кілька ліній оборони у прикордонних областях та перекидає авіацію вглиб території. Докладніше – на інфографіці.

Зокрема, документи для ознайомлення розсилають навчальним закладам та іншим організаціям. Серед інструкцій є поради:

  • як поводитися учням під час артобстрілу,
  • як поводитися під час бойових дій,
  • як вижити мирним мешканцям під час бойових дій.

Нагадаємо, російські військові готують до оборони Керченського півострова. На його межі починають будувати загородження.

Раніше повідомляли, що аби вберегтися від потенційної висадки українського десанту, росіяни вирили приблизно 200 км траншей уздовж узбережжя тимчасово окупованого Криму.

Водночас у РНБО анонсували нову стратегію деокупації Криму. У ГУР також озвучили чотири обов'язкові аспекти для звільнення півострова.

«Слово і діло» також пропонує згадати ключові події, пов'язані з Кримом – з 1991 року і до наших днів, щоб зрозуміти, чому і яким чином Україна опинилася в нинішній точці протистояння з рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: