Російська еліта ізолюється від населення через великі втрати у війні – британська розвідка

Читать на русском
Російська армія продовжує зазнавати величезних втрат у війні проти України. Через це кремлівська еліта все більше ізолюється від населення рф.
Reuters

Російська армія продовжує зазнавати величезних втрат у війні проти України. Через це кремлівська еліта все більше ізолюється від населення рф.

Про це повідомляє британська розвідка.

Росія продовжує зазнавати надзвичайно важких втрат у війні, але наслідки цього різко відрізняються в різних регіонах країни. Розвідники відзначають, що Москва і Санкт-Петербург лишаються відносно неушкодженими в цьому плані.

Ковбаса в обмін на чоловіка: яку компенсацію пропонують сім'ям окупантівУ росії родичам мобілізованих, а також загиблих військових видають продуктові набори, дрова, рибу, рушники. Докладніше – на інфографіці.

«Найбагатші міста – Москва і Санкт-Петербург – залишилися відносно неушкодженими відповідно до чисельності їхнього населення. Особливо це стосується сімей еліти країни» – йдеться в повідомленні.

У багатьох східних регіонах смертність у відсотковому відношенні до населення в 30 і більше разів вища, ніж у російській столиці. Подекуди найбільше страждають етнічні меншини, зокрема в Астрахані близько 75% жертв припадає на казахське і татарське населення. Тоді як діти російської еліти не були долучені до лав окупаційних військ.

«Оскільки міністерство оборони росії намагається вирішити проблему постійного дефіциту особового складу, ізоляція більш заможних і впливових елементів російського суспільства, найімовірніше, залишатиметься головним питанням», – додають у розвідці.

Нагадаємо, російська армія за добу боїв в Україні втратила ще 1090 своїх військових. Також було знищено 8 танків та 7 бронемашин росіян.

На інфографіці «Слово і діло» можна побачити динаміку знищення окупантів із 24 лютого по тижнях та місяцях.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: