Керівництво рф намагається поповнити живу силу окупантів після великих втрат – Генштаб

Читать на русском
Російське військове керівництво вживає заходів щодо відновлення живої сили окупантів після великих втрат.
Reuters

Російське військове керівництво вживає заходів щодо відновлення живої сили окупантів після великих втрат.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Відомо, що вчора, 11 березня, зафіксували надходження близько 30 тіл загиблих окупантів до місцевого моргу Енергодара. Через великі втрати російське військове керівництво вживає заходів щодо відновлення живої сили. Зокрема, 10 березня до Ялти, що у Донецькій області, прибуло поповнення із Ямало-Ненецького автономного округу. Проте вони не вмотивовані та не мають бажання брати участь у бойових діях.

Зазначимо, що протягом доби авіація Сил оборони завдала удару по зенітно-ракетному комплексу противника, а також 6 ударів по районах зосередження його особового складу та військової техніки. Наші підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління, 2 райони зосередження особового складу та військової техніки противника, а також склад боєприпасів.

Водночас свої основні зусилля ворог зосереджує на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках. Окупанти продовжують застосовувати тактику терору та здійснюють невибіркові обстріли населених пунктів.

Ковбаса в обмін на чоловіка: яку компенсацію пропонують сім'ям окупантівУ росії родичам мобілізованих, а також загиблих військових видають продуктові набори, дрова, рибу, рушники. Докладніше – на інфографіці.

За цю добу противник завдав ракетного удару по об’єкту цивільної інфраструктури Слов’янська, завдав 4 авіаційних удари та здійснив близько 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін. Тривають роботи з інженерного обладнання позицій противника у прикордонних районах Бєлгородської області.

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник робить спроби прорвати оборону наших військ, веде безуспішні наступальні дії у напрямку Дворічної, Діброви та Серебрянського лісництва.

На Бахмутському напрямку ворог не полишає спроб захопити місто Бахмут. Наші захисники відбили атаки противника в районах населених пунктів Міньківка та Оріхово-Василівка.

На Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках противник здійснив безуспішні наступальні дії в напрямку населених пунктів Красногорівка, Кам’янка, Сєверне, Невельське, Мар’їнка, Побєда та Вугледар Донецької області.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник обороняється.

Нагадаємо, російська армія продовжує зазнавати величезних втрат у війні проти України. Через це кремлівська еліта все більше ізолюється від населення рф.

Додамо, що російська армія за минулу добу в Україні втратила ще 1090 своїх військових. Також було знищено 8 танків та 7 бронемашин росіян.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: