З Білорусі побудували понтон для переправи нелегалів до Польщі

Читать на русском
На польсько-білоруському кордоні досі не припиняються спроби нелегального проникнення мігрантів.
Укрінформ

На польсько-білоруському кордоні досі не припиняються спроби нелегального проникнення мігрантів.

Про це повідомляє Прикордонна служба Польщі.

У дописі йдеться, що білоруські служби постійно допомагають нелегалам потрапити до Польщі. Зокрема, вони підвозять іноземців до кордону, позначають місце перетину та дають інструменти, щоб перерізати огорожу.

Відгородитися від «буйних сусідів»: як країни Європи зміцнюють кордон із росією та БілоруссюЛатвія, Литва, Польща, Естонія, Норвегія та Фінляндія зміцнюють свій кордон із росією та Білоруссю, аж до будівництва парканів.

Цього разу польські прикордонники виявили переправу, якою пробиралися нелегали з території Білорусі. Це були люди з Афганістану та Сирії.

«В районі населеного пункту Кринки 15 осіб (12 з Афганістану та 3 – із Сирії) перетнули прикордонну річку Свіслоч, використовуючи для переправи понтони», – зазначили у повідомленні.

Нагадаємо, колишній працівник військового комісаріату разом з сином організували схему підробки документів для виїзду чоловіків за кордон. До незаконної діяльності вони залучили працівників територіальних центрів комплектування, а також лікарів, які фальсифікували медичні документи.

Також повідомляли, що 24 лютого Верховна рада збільшила смугу вздовж кордону з російською федерацією та Білоруссю до 2 км завширшки. Ця територія буде замінована.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: