Провокація за режисурою кремля: СБУ про «теракт» в Придністров'ї

Читать на русском
В Службі безпеки України заявили, що повідомлення про запобігання нібито теракту проти посадових осіб Придністров'я є зрежисованою кремлем провокація.
ssu.gov.ua

В Службі безпеки України заявили, що повідомлення про запобігання нібито теракту проти посадових осіб Придністров'я є зрежисованою кремлем провокація.

Про це пресслужба СБУ повідомила в Телеграмі.

«Будь-які заяви представників так званого «Міністерства державної безпеки» фейкової Придністровської народної республіки щодо участі СБУ в підготовці теракту слід розглядати виключно як провокацію, зрежисовану в кремлі», – йдеться в повідомленні.

Молдова та проблема Придністров'я: чи може рф відкрити «Молдавський фронт»Про проблему Придністров'я, реальність сценарію нападу росії на Молдову і ті самі снарядні склади в Ковбасній – в матеріалі Слово і діло

СБУ закликає ігнорувати нісенітниці, якими кремль намагається розхитати ситуацію на окупованій й підконтрольній їм території. Спецпризначенці наголошують, що брехня та провокації – один із видів зброї, яким активно користується росія.

«Але сьогодні весь світ бачить справжнє обличчя країни-агресора та не вірить заявам ні росії, ні її сателітів», – додають у дописі.

Нагадаємо, 9 березня в Придністров'ї заявили про запобігання теракту проти посадових осіб, який готували нібито за вказівкою Служби безпеки України.

Раніше також стало відомо, що керівництво ЗСУ не відкидає можливості провокацій з боку невизнаного Придністров'я.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: