Генштаб ЗСУ привітав стійких українських жінок

Читать на русском
Генштаб 8 березня підкреслив мужність та стійквсть українок, які зараз захищають свою країну, або залишилися надійним тилом для воїнів.
facebook.com/GeneralStaff.ua

У Міжнародний день боротьби за права жінок, 8 березня, Генштаб наголосив на мужності та стійкості українок, які зараз захищають свою країну, або залишилися надійним тилом для воїнів.

Про це йдеться у зверненні Генштабу в Facebook.

У «Дії» завершилося голосування за вихідний 8 березня: результатиБільшість користувачів застосунку Дія проголосували за те, щоб залишити 8 березня вихідним днем.

«Збройні Сили України вшановують усіх жінок України, зокрема, й усіх жінок Збройних Сил України та всіх складових Сил оборони України за ваше лідерство та боротьбу за Україну, за те як невтомно, самовіддано та ефективно ви наближаєте перемогу над ворогами України! Протягом майже року широкомасштабного вторгнення росії в Україну світова спільнота побачила як незліченна кількість українок відстоює себе, свої громади та свою країну», - йдеться у вітанні.

У Генштабі наголосили: Україна має унікальний досвід участі жінок у бойових діях щодо забезпечення національної безпеки та стримування збройної агресії росії 2014 року (АТО, ООС, повномасштабне вторгнення).

При цьому наголошується не тільки на мужності жінок, які пішли на війну, а й на величезний внесок тих, хто залишився в тилу.

«Незламні жінки України змінили своє життя та стали на захист України зі зброєю в руках, підтримують та допомагають війську як волонтерки, або продовжують так само сміливо та самовіддано вести переможні битви на освітньому, науковому, інформаційному, медичному, виховному, економічному, юридичному, безпековому, політичному, дипломатичному, психологічному, музичному, родинному, материнському, логістичному, фінансовому, господарському, духовному, бізнесовому, виробничому, культурному, мистецькому, комунікаційному, інноваційному, кібернетичному, технічному, IT-фронтах цієї війни!», - зазначили у Генштабі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, скільки жінок проходять службу у ЗСУ. Тим часом до «Гвардії наступу» подали заявки 600 жінок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: