ВАКС призначив засідання у справі заступника голови Сумської облради

Читать на русском
Антикорупційний суд сьогодні розпочне підготовче засідання у справі за обвинуваченням одного із заступників голови Сумської облради.
Вадим Лисийфото: shans.com.ua

Вищий антикорупційний суд сьогодні, 6 березня, розпочне підготовче засідання за обвинуваченням заступника голови Сумської обласної ради Вадима Лисого у не декларуванні 60 тисяч доларів позики.

Таке рішення 28 лютого ухвалив ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

«Призначити судовий розгляд кримінального провадження № 52022000000000041 від 08.02.2022 за обвинуваченням (Вадима Лисого – ред.) у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 366-2 КК України на 13:00 6 березня 2023 року у залі судових засідань Вищого антикорупційного суду», – йдеться в рішенні.

Раніше Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук заступника голови Сумської облради Вадима Лисого. Слідство встановило, що підозрюваний заступник голови Сумської облради Вадим Лисий не задекларував отриману у 2017 році позику у розмірі 1,6 млн грн (еквівалентно 60 тисяч доларів на дату підписання договору), яку взяв під заставу нежитлового приміщення площею понад 520 квадратних метри у Сумах.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд зобов'язав НАБУ здійснити примусовий привід народного депутата Сергія Шахова, якого Спеціалізована антикорупційна прокуратура обвинувачує в прихованні своєї співмешканки та її майна в декларації.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: