НАБУ розшукує заступника голови Сумської облради

Читать на русском
Антикорупційні органи правопорядку оголосили в розшук одного з заступників керівника Сумської облради, якого підозрюють у недостовірному декларуванні.
Вадим Лисий

Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук заступника голови Сумської обласної ради Вадима Лисого. Його підозрюють у не декларуванні 60 тисяч доларів позики.

Про це вказується на сайті НАБУ.

«НАБУ розшукує заступника голови Сумської обласної ради за підозрою у недекларуванні у кримінальному провадженні №42022000000000041 від 08.02.2022. Лисий Вадим Вікторович, 22.08.1983 року народження, підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 366-2 КК України», – йдеться у повідомленні.

Слідство встановило, що підозрюваний заступник голови Сумської облради Вадим Лисивй не задекларував отриману у 2017 році позику у розмірі 1,6 млн грн (еквівалентно 60 тисяч доларів на дату підписання договору), яку взяв під заставу нежитлового приміщення площею понад 520 квадратних метри у Сумах.

Нагадаємо, НАБУ розшукало підозрюваного колишнього генерального директора державного підприємства «Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів». Раніше детективи Національного бюро оголосив у розшук депутата Закарпатської облради.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: