Укренерго попереджає про можливі відключення світла: з чим це пов'язано

Читать на русском
Дефіцит потужності в Україні 3 тижні відсутній і не прогнозується. Проте через шквальний вітер можливі аварійні відключення світла.
Фото pmg.ua

Дефіцит потужності в Україні 3 тижні відсутній і не прогнозується. Проте через шквальний вітер можливі аварійні відключення світла.

Про це повідомляє Укренерго у Telegram.

«Через рвучкий сильний вітер можливі пошкодження в мережах обленерго та пов’язане з цим тимчасове припинення електропостачання. Про ситуацію саме в вашому регіоні можна дізнатися у соцмережах та на сайті обленерго», – йдеться в повідомленні.

«Найгірше позаду»: Кудрицький заявив, що рф не зможе завдати більшої шкоди енергосистемі УкраїниГлава Укренерго заявив, що енергосистема вже пережила найважчі наслідки російських обстрілів і гірше не буде.

Також варто зазначити, що до 15 березня планують завершити основні роботи для відновлення надійності живлення в Одесі та області, при цьому обмеження споживачів вводитись не будуть. Від сьогодні, 5 березня, енергетики вже розпочали додаткові ремонти на енергооб'єктах в області.

Нагадаємо, у Кабміні заявили, що Україна виграла битву за тепло та світло. Глава МЗС Дмитро Кулеба констатував, що путін зазнав п'ятої поразки з початку вторгнення – його зимовий терор провалився.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: