Ракетний удар по житловому будинку у Запоріжжі: рятувальники завершили розбір завалів

Читать на русском
Під час пошуково-рятувальних робіт було виявлено тіла 13 загиблих. При цьому п'ятеро людей, як і раніше, вважаються зниклими безвісти.
Фото: ДСНС

Рятувальники завершили роботи з розбору завалів п'ятиповерхового будинку, зруйнованого внаслідок ракетного удару рф по Запоріжжю.

Про це повідомив керівник Державної служби надзвичайних ситуацій Сергій Крук на своїй Facebook-сторінці.

Найкривавіші теракти росії за час повномасштабної війниРакетний удар по Дніпру, Вінниці, драмтеатру у Маріуполі, ТЦ у Кременчуці, вокзалу у Краматорську, на інфографіці – наймасштабніші та найкривавіші теракти росії.

Під час пошуково-рятувальних робіт було виявлено тіла 13 загиблих.

«Дякую команді професіоналів, які приймають цей виклик долі. Запорізькі рятувальники, оперативна група фахівців із Києва, психологи та Мобільний рятувальний центр швидкого реагування. Кожен із вас має велике серце», - написав Крук.

У той же час секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв повідомив, що п'ятеро людей, як і раніше, вважаються зниклими безвісти.

Він додав, що понеділок, 6 березня, оголошено днем жалоби за загиблими.

Нагадаємо, що росіяни здійснили ракетний удар по Запоріжжі в ніч з 1 на 2 березня. В результаті атаки 5-поверховий будинок зазнав масштабних руйнувань.

Раніше повідомлялося, що серед загиблих виявили 8-місячну дитину. Дівчинка загинула разом із своєю родиною. При цьому при розборі завалів співробітникам ДСНС вдалося врятувати життя як мінімум 11 людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: