Ворог вкотре атакував Харківську область: в прокуратурі розповіли про наслідки

Читать на русском
У неділю, 5 березня, російські військові обстріляли Харківську область. Загарбники влучили в автомобіль, в якому перебувало подружжя.
Харківська обласна прокуратура

У неділю, 5 березня, російські військові обстріляли Харківську область. Загарбники влучили в автомобіль, в якому перебувало подружжя.

Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура.

Сьогодні російські військові здійснили артилерійський обстріл села Бударки Чугуївського району, що на Харківщині. Окупанти влучили в автомобіль, в якому перебувало подружжя. Від отриманих травм чоловік та жінка загинули на місці.

«За процесуального керівництва Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України)», – зазначають прокурори.

Наразі всі деталі встановлюються.

Нагадаємо, у неділю, 5 березня, російські військові обстріляли село Понятівка Дарʼївської громади Херсонської області.

Упродовж минулої ночі та ранку 5 березня загарбники обстріляли Зноб-Новгородську та Середино-Будську громади Сумщини, пошкоджено ЛЕП. Крім цього, окупанти вчора ввечері та у неділю вранці обстріляли Куп’янськ Харківської області, внаслідок чого від снаряда загинув 65-річний чоловік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: