Росіяни вже кілька днів технічно готові до нового ракетного удару – Кім

Читать на русском
Російські окупанти технічно готові до нового ракетного удару ще з п'ятниці, тож не потрібно не ігнорувати повітряну тривогу.

Російські окупанти технічно готові до нового ракетного удару ще з п'ятниці, тож не потрібно не ігнорувати повітряну тривогу.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у відеозверненні 28 лютого.

У ГУР підрахували, скільки високоточних ракет залишилося в росіїВ українській розвідці наголосили, що російська федерація витрачає ракети швидше, ніж встигає їх виробляти.

«Маю прокоментувати моє вчорашнє повідомлення про те, щоб не ігнорувати тривогу. Це дійсно так. Вважаю, що цими днями дійсно треба бути готовими до всього. Росіяни технічно готові до завдання удару. Завдяки діям наших Збройних Сил та Головного управління розвідки росіяни переносять ці удари з певних причин», – сказав він.

Кім додав, що окупанти зараз готуються до нового обстрілу все сильніше, зокрема, дорозвідують, змінюють тактику, що становить складність для України вирахувати плани рф.

«Але, проте, вчора, і кілька днів тому вони перші дрони запускали для того, щоб це була або фейкова атака, або дорозвідати ППО. Тобто, вони технічно готові з п'ятниці для завдання чергового ракетного удару. Але, на щастя, його переносять через протидію нашими Збройними Силами», – додав Кім.

За його словами, «з п'ятниці, там на бойовому чергуванні, готові, заряджені літаки ТУ стоять – 9 штук щонайменше».

Нагадаємо, напередодні Кім закликав не ігнорувати повітряну тривогу, оскільки у росіян «щось намічається».

У ЗСУ пояснили, чому росія не завдавала по Україні ракетних ударів у річницю вторгнення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: