Наступний опалювальний сезон буде не легшим, ніж поточний – ДТЕК

Читать на русском
ДТЕК з березня вже розпочне підготовку до наступного опалювального сезону. В нього Україна увійде у гіршому стані, ніж у поточний.

Компанія ДТЕК з 1 березня вже розпочне підготовку до наступного опалювального сезону. В нього Україна увійде у гіршому стані, ніж у поточний.

Про це заявив в ефірі національного телемарафону виконавчий директор холдингу Дмитро Сахарук у понеділок, 27 лютого.

Опалювальний сезон: з якими проблемами зіткнулися українські містаЯкі в українських містах виникли проблеми під час опалювального сезону 2022/2023 – на інфографіці.

«Треба зараз уже готуватися до наступної зими. Через кілька днів ця зима завершиться і це буде першим днем початку відновлення, щоб пройти наступну зиму. Це планова робота, яка вимагає дуже великого обсягу робіт, які потрібно зробити», – сказав він.

За його словами, до наступного опалювального сезону Україна входитиме в гіршому стані, ніж у поточний. Це пов'язано з колосальними руйнуваннями енергооб'єктів внаслідок масованих ракетних атак.

«Потрібна допомога як усіх українських сил, так і закордонних партнерів для того, щоб максимально бути готовими до наступної зими, яка точно буде не легша за ту, яка була», – додав він.

Нагадаємо, голова Кабміну Денис Шмигаль розповів, чи вистачить ресурсів до кінця опалювального сезону.

Також повідомлялося, скільки енергетиків ДТЕК загинули через російську агресію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: