Обстріл Авдіївки: росіяни завдали авіаудару, а також били з артилерії, танків та «Градів»

Читать на русском
За неповний день сьогодні росіяни вже двічі обстріляли місто з артилерії, один раз — танками, завдали авіаракетного удару, а також ударів Градами.
t.me/pavlokyrylenko_donoda

Сьогодні, 25 лютого, місто Авдіївка на Донеччині перебуває під шквальним вогнем росармії, поранень зазнала щонайменше одна людина.

Про це голова Донецької ОВА Павло Кириленко повідомив у Телеграмі.

«Авдіївка — під шквальним вогнем ворога. За неповний день сьогодні росіяни вже двічі обстріляли місто з артилерії, один раз — танками, завдали авіаракетного удару, а також ударів «Градами». Снаряди та ракети прилітали по житлових кварталах та промзоні — поранено щонайменше одну людину», - зазначив Кириленко.

Згідно з його словами, авіаракетним ударом росіяни зруйнували школу №2.

«Це опорна школа, яку тільки у 2021 році ми відкрили після повної реконструкції. З її ремонтом нам неабияк допоміг уряд Литви — він виділив понад 700 тисяч євро на новітнє оснащення для школи. Школа була однією з найкращих в області, тепер же тут - самі руїни», - додав він.

Нагадаємо, що за два дні, 23 і 24 лютого, окупанти нанесли 187 ударів по Запорізькій області. Найчастіше вогонь відкривали з артилерійських установок.

Також стало відомо, що на Херсонщині від підриву на міні загинули люди.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: