Росіяни обстріляли Авдіївку з «Градів» і артилерії, є загиблі

Читать на русском
Наразі відомо про трьох загиблих цивільних осіб, двоє з яких люди 1980 та 1985 років народження. Ще троє поранених отримали медичну допомогу.
Ілюстративне фотоГлавком

Троє людей загинули внаслідок сьогоднішнього обстрілу росіянами з «Градів» і ствольної артилерії Авдіївки на Донеччині.

Про це начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш повідомляє у Телеграмі.

«Вкотре росіяни показали свою справжню звірячу сутність, жорстоко атакувавши мирне населення Авдіївки. Сьогодні вранці та вдень нелюди з «Градів» і ствольної артилерії завдали кількох масованих ударів по Авдіївці – дісталось всім частинам міста», - написав Барабаш.

Згідно з його словами, наразі відомо про трьох загиблих цивільних осіб, двоє з яких люди 1980 та 1985 років народження. Ще троє поранених отримали медичну допомогу.

Барабаш додав, що обстріли міста тривають. Інформація стосовно всіх жертв і руйнувань в Авдіївці уточнюється.

Нагадаємо, що у суботу, 14 січня, російські окупанти знову випустили ракети по Україні. У низці регіонів працювали системи ППО.

Раніше ми повідомляли, що під час нового масованого обстрілу України в суботу, 14 січня, російські військові вдарили по багатоквартирному будинку в Дніпрі. Внаслідок удару був знищений увесь під'їзд будинку.

Сьогодні вранці росія атакувала об'єкти критичної інфраструктури у Києві. Під час атаки ворога у селі Копилів на Київщині були влучання в житлову забудову.

На Харківщині та Львівщині ворожі ракети влучили в об‘єкт критичної інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: