Війська рф завдали майже 200 ударів по Запорізькій області за два дні

Читать на русском
За два дні, 23 і 24 лютого, окупанти нанесли 187 ударів по Запорізькій області. Найчастіше вогонь відкривали з артилерійських установок.
t.me/police_zp_news

За два дні, 23 і 24 лютого, окупанти нанесли 187 ударів по Запорізькій області. Найчастіше вогонь відкривали з артилерійських установок.

Про це повідомляє поліція Запорізької області.

«23 та 24 лютого злочинна армія рф нанесла 187 ударів, з них – 167 з артилерійських установок по Пологівському, Василівському та Запорізькому районам», – йдеться в повідомленні.

Зауважують, що у Степногірську окупанти частково зруйнували будівлю школи та подвір’я. Уламками посічені стіни, потрощені вікна, пошкоджені класні аудиторії та шкільне майно. Правоохоронці розповіли, що 69-річний місцевий мешканець рятуючись від ворожих снарядів, пошкодив ногу та не міг самотужки дістатися до найближчого укриття. Поліцейські зреагували та доставили постраждалого до найближчої лікарні.

Ворожа атака також зруйнувала квартири місцевої багатоповерхівки та складське приміщення сільськогосподарського підприємства.

Нагадаємо, у суботу, 25 лютого, російські війська вкотре обстріляли Херсон. Поранення отримали двоє рятувальників, а також цивільні.

У ніч на суботу загарбники здійснили чергові обстріли Дніпропетровської області. Є масштабні руйнування. Пошкоджено будинки.

Водночас у тимчасово окупованому Маріуполі в ніч проти 25 лютого пролунали вибухи. Як стало відомо, ЗСУ знищили черговий склад із боєкомплектом ворога.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: