До Києва їде прем'єр ще однієї країни Євросоюзу – ЗМІ

Читать на русском
Відомо, що ще вранці Санчес взяв участь у засіданні парламенту, а згодом зустрівся з президентом Гондурасу. За даними журналістів, в Україну прем'єр має прибути до Києва ближче до вечора.
Фото: Getty Images

Прем'єр-міністр Іспанії Педро Санчес найближчим часом може приїхати до України.

Про це повідомляє видання La Razon із посиланням на анонімні джерела.

У Міноборони Іспанії підтвердили наміри щодо передачі Україні LeopardВлада Іспанії також надасть Україні танки Leopard 2 німецького виробництва, після того, як Німеччина погодилася їх відправити.

За інформацією журналістів, з міркувань безпеки поїздка не була відображена в офіційному порядку денному.

Відомо, що ще вранці Санчес взяв участь у засіданні парламенту, а згодом зустрівся з президентом Гондурасу. В Україну прем'єр має прибути ближче до вечора.

Поїздка Санчеса до Києва відбувається в рамках «зобов'язання Іспанії перед союзниками і наголошує на незгоді з незаконним вторгненням росії в Україну», зазначає видання.

Нагадаємо, 21 лютого Україну з офіційним візитом відвідала прем'єр-міністр Італії Джорджія Мелоні. Глава італійського уряду представила новий пакет військової допомоги, до якого увійдуть системи протиповітряної оборони.

А 20 лютого до України прибув президент США Джо Байден. Американський лідер також анонсував новий пакет військової допомоги Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: