Відпрацювання наступу ворога: сили оборони Києва розпочали планові навчання

Читать на русском
З 21 лютого угруповання сил оборони Києва проводить навчання із захисту столиці. Військові відпрацюють сценарій наступу ворога з півночі.

З 21 лютого угруповання сил та засобів оборони Києва проводить навчання із захисту столиці. Вони проходитимуть протягом кількох днів. Військові відпрацюють сценарій наступу ворога з півночі.

Про це повідомляє пресслужба КМВА.

Битва за Київ: як українська армія зламала хребет російському наступу на столицюЯк українські військові не пропустили російських окупантів до Києва та зламали плани Кремля – у матеріалі Слово і діло

«За сценарієм, ворог проводить наступальну операцію з північного напрямку. Завдання сил і засобів оборони Києва – під керівництвом командувача відпрацювати весь комплекс завдань по обороні столиці. Окрім того, в ході тренування наші військові планують провести навчання із захисту цивільного населення в умовах бойових дій», - йдеться у повідомленні.

У КМВА наголошують, що це заплановані навчання. Наразі наземної загрози для Києва немає.

«Наголошуємо, це заплановане тренування угрупування сил і засобів оборони Києва. Наразі загроза нападу на столицю з півночі є мінімальною. Ситуація стабільна та контрольована. Вірте у Збройні Сили України! Слава Україні!», – заявив начальник КМВА Сергій Попко.

Нагадаємо, нещодавно ЗСУ показали підготовку до оборони Київщини.

У січні Київ виключили із списку територій можливих бойових дій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: