Резніков анонсував нові призначення в Міноборони: що відомо

Читать на русском
Незабаром у структурі міністерства оборони відбудуться кадрові зміни. Глава Міноборони вже подав на погодження документи щодо призначення нових заступників.

Незабаром у структурі міністерства оборони України відбудуться кадрові зміни.

Про це у понеділок, 13 лютого, повідомив голова оборонного відомства Олексій Резніков.

Резніков розповів, скільки чиновників ЗСУ та Міноборони притягнули до відповідальності після аудитівМіністр оборони України оголосив про нульову толерантність до будь-яких правопорушень. За його словами, всіх осіб, чию провину буде доведено, обов'язково покарають.

За його словами, найближчим часом буде призначено нових заступників міністра оборони. Резніков вже подав відповідні документи на погодження.

Міністр упевнений, що це допоможе підвищити ефективність роботи відомства.

«Хочу поінформувати про низку актуальних рішень щодо кадрового та структурного оновлення Міністерства оборони. Будуть нові заступники міністра. Документи на погодження я вже подав», – резюмував голова Міноборони.

Нагадаємо, у січні стався гучний скандал із закупівлями продуктів для ЗСУ за завищеними цінами. У Міноборони відкинули звинувачення, однак пізніше Резніков все ж таки заявив про плани перезапустити антикорупційне управління відомства через низку гучних скандалів.

Раніше Резніков назвав громадські організації, які допоможуть Міноборони створити антикорупційну раду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: