Росія заховала свою авіацію від ударів ЗСУ – розвідка

Читать на русском
Бойова авіація окупантів розміщена щонайменше за 200 км від державного кордону України поза досяжністю вогню українських сил.
gur.gov.ua

Бойова авіація окупантів розміщена щонайменше за 200 км від державного кордону України поза досяжністю вогню українських сил.

Про це повідомив представник воєнної розвідки України Андрій Юсов.

Він заявив, що за оцінками ГУР, росіяни можуть використовувати авіацію для підтримки наземних сил загарбників на сході України.

«Ці сили в першу чергу можуть бути використані на Донбасі. Наступ росії на сході триває, і це реалізація плану путіна щодо захоплення до кінця березня територій Донецької та Луганської областей», – зазначив Юсов.

Масована ракетна атака рф на Україну 24 лютого: яка ймовірність такого сценаріюПро те, чи будуть російські терористи намагатися влаштувати чергову масовану ракетну атаку на Україну 23-24 лютого 2023 року – в матеріалі Слово і діло

Проте розвідники вважають, що спроба Москви завоювати східні регіони України зазнає невдачі – з літаками чи без них.

Раніше повідомляли, що росія ще має велику кількість літаків, однак навряд чи вона вирішить різко розширити повітряну кампанію, через великі втрати.

Сили оборони не виключають, що росія на річницю свого вторгнення може завдати удару по Україні чи посилити атаки на фронті. Наші військові готові до цього.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: