Заяви Королевської та Солода про складання мандатів надійшли до Ради

Читать на русском
У Раді з'явилися заяви Королевської та Солода та складання мандатів. Королевська як причину вказала стан здоров'я та сімейні обставини.
Фото: Опозиційний блок

До Верховної ради надійшли заяви народних депутатів від забороненої ОПЗЖ Наталії Королевської та Юрія Солода про складання мандатів.

Про це повідомив спікер парламенту Руслан Стефанчук.

«Заяви на складання повноважень народного депутата України до Верховної Ради України надійшли. Офіційно. Відповідно і позбавлення мандатів відбудеться у законний спосіб, згідно Конституції України. Очікуємо на заяви інших втікачів», – написав Стефанчук.

Королевська у своїй заяві написала, що хоче скласти мандат «з огляду на стан здоров'я та сімейні обставини». Солод вказав як причину лише «сімейні обставини».

Нагадаємо, 13 січня Рада проголосувала за дострокове припинення повноважень народних депутатів Андрія Деркача, Віктора Медведчука, Тараса Козака та Рената Кузьміна, який раніше позбавили громадянства України.

3 листопада парламент достроково позбавив депутатських мандатів Вадима Рабіновича та Ігоря Васильковського, які також залишилися без українського паспорта.

6 лютого мандата було позбавлено Ігоря Абрамовича.

ЗМІ також повідомляли, що мандата можуть позбавити Олександра Пономарьова та Олега Волошина.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: