Резніков подав на погодження Зеленського кандидатури трьох нових заступників – хто вони

Читать на русском
Резніков хоче призначити своїми заступниками генерал-лейтенанта Олександра Павлюка, Віталія Дейнегу та Андрія Шевченка. Іван Руснак та Олег Гайдук залишаться у Міноборони як радники.

Міністр оборони Олексій Резніков подав на погодження президенту Володимиру Зеленському кандидатури трьох нових заступників. Після цього їх затвердить Кабмін.

Міністр написав про це у своєму Facebook.

Так, на посаду першого заступника міністра Резніков хоче призначити Героя України, генерал-лейтенанта Олександра Павлюка. «Генерал Павлюк досконало знає проблематику сучасної війни та потреби нашої армії, має необхідні лідерські та управлінські якості. Буде ще більше синергії у взаємодії з Генеральним штабом», – зазначив він.

Резніков розповів, скільки чиновників ЗСУ та Міноборони притягнули до відповідальності після аудитівМіністр оборони України оголосив про нульову толерантність до будь-яких правопорушень. За його словами, всіх осіб, чию провину буде доведено, обов'язково покарають.

На посаду міністра з цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації запрошено відомого волонтера, журналіста-документаліста Віталія Дейнегу.

Заступником міністра з європейської інтеграції Резніков пропонує призначити Андрія Шевченка – нардепа кількох скликань та колишнього посла України в Канаді.

«Що стосується тих, хто обіймав посади заступників. Перший заступник міністра оборони генерал-полковник Іван Руснак та заступник міністра оборони з питань цифрового розвитку Олег Гайдук. Вони залишаються у команді Міністерства і будуть залучені до роботи в якості радників міністра», – зазначив Резніков.

Нагадаємо, напередодні Володимир Зеленський своїм указом дозволив військовослужбовцям обіймати посаду першого заступника міністра оборони.

Раніше Олексія Резнікова хотіла перевести з Міноборони до Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості. Але це питання відклали.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: