У ГУР розповіли, кого із полонених українців зараз намагаються повернути додому

Читать на русском
Ведеться робота над поверненням із російського полону частини захисників острова Зміїний та захисників Маріуполя та Азовсталі.

На сьогодні ведеться робота над поверненням із російського полону частини захисників острова Зміїний та більшої частини захисників Маріуполя та «Азовсталі».

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, повідомляє прес-служба відомства.

Обмін полоненими: скільки військових та цивільних вдалося повернути Україні з 24 лютогоЗ початку повномасштабної війни України та рф провели більше 30 обмінів полоненими. Усі обміни – на інфографіці.

«Справді, частина захисників Зміїного, більша частина захисників Маріуполя та Азовсталі перебувають у рашистському полоні. Триває робота над тим, щоб кожний повернувся додому. Ті хлопці, які вже повернуті, зараз проходять процес реабілітації, постізоляційного супроводу та повертаються або умовно до нормального життя, на скільки ми всі можемо жити у нормальному житті зараз, або також до боротьби і далі до виконання своїх обов'язків. Тому це справді чутлива тема», – зазначив Юсов.

Нагадаємо, 4 лютого відбувся новий обмін полоненими: додому повернулося 116 українців.

Президент України Зеленський повідомляв, що з 24 лютого вдалося повернути з російського полону вже 1762 українці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: