Відбувся новий обмін полоненими: додому повернулися 116 українців

Читать на русском
Додому повернулися захисники Маріуполя, херсонські партизани, снайпери з Бахмутського напрямку.
t.me/ermaka2022

Україна провела черговий обмін полоненими з росією. Додому повернулися захисники Маріуполя, херсонські партизани, снайпери з Бахмутського напрямку.

Про це повідомив голова ОПУ Андрій Єрмак у Telegram.

Рф частіше проводить обміни полоненими, аби вгамувати хвилю невдоволення – ISWЙмовірно, росія почала частіше проводити обміни військовополоненими, щоб заспокоїти хвилю невдоволення в інформаційному просторі.

«Черговий великий обмін полоненими. Нам вдалося повернути 116 наших людей, оборонців Маріуполя, херсонських партизанів, снайперів з Бахмутського напрямку та інших наших героїв. 87 воїнів ЗСУ, двоє з яких - із ССО. Вісім бійців ТрО, семеро з Нацгвардії, шестеро з Нацполіції, п‘ятеро вз ДПСУ, двоє з ВМС та один представник ДСНС. З них двоє офіцерів та 114 рядових і сержантів», – написав він.

Також, за словами Єрмака, вдалося повернути тіла загиблих іноземних волонтерів- добровольців - Крістофера Метью Перрі та Ендрю Тобіаса Метью, а також тіло загиблого воїна- добровольця – українця, який служив у Французькому іноземному легіоні та після початку повномасштабного російського вторгнення повернувся захищати Україну - Кулика Євгенія.

Нагадаємо, Україна передала росії список поранених військовополонених для верифікації.

Омбудсмен закликав родичів військовополонених не називати їхніх прізвищ, це може зашкодити.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: