Окупаційна влада Донеччини передала армії рф всю комунальну техніку – ЦНС

Читать на русском
Окупаційна влада Донецької області віддала російським загарбникам всю комунальну техніку, щоб вони рили захисні споруди.
Ілюстративне фотоФото – Getty Images

Окупаційна влада так званої «ДНР» передала на потребу російських військових всю комунальну техніку

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Зазначається, що техніку передали для риття захисних споруд. Через це призупинили роботу комунальних підприємств, яким видавали для користування техніку виключно для непередбачуваних ремонтних робіт.

В окупованій Макіївці сталася пожежа на нафтобазі – фотоВ окупованій Макіївці (Донецька область) вночі спалахнули цистерни та ємності з паливом на нафтобазі.

«При цьому російська пропаганда регулярно звітує про поповнення комунального парку. не вказуючи того факту, що вся ця теза закріплена за військовими», – підкреслили у повідомленні.

Нагадаємо, в окупованій Донецькій області, в Шахтарському районі, російська військова вантажівка зіткнулася з мікроавтобусом. В результаті загинули 16 людей, четверо постраждали.

Також у тимчасово окупованій Макіївці Донецької області немає централізованої подачі води, натомість окупанти роздають її в пляшках. Через неї в місті створюються черги, в яких окупанти почали роздавати повістки чоловікам призовного віку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: