Після серії землетрусів на узбережжя Ізраїлю обрушився шторм, є постраждалі

Читать на русском
Негода збережеться в Ізраїлі щонайменше до четверга. Синоптики прогнозують, що у вівторок температура по всьому Ізраїлю продовжить знижуватися.
timesofisrael

У понеділок, 6 лютого, Ізраїль опинився під ударом потужного зимового шторму, який приніс із собою сильний вітер, зливу і майже мінусову температуру.

Про це повідомляє The Times of Israel.

Зазначається, що внаслідок негоди 11-річний хлопчик дістав серйозні поранення через гілку дерева, що впала, в центральному місті Тель Монд, а 13-річна дівчинка дістала легкі травми за аналогічних обставин у передмісті Тель-Авіва Ор Ієгуда.

Водночас 75-річна жінка і чоловік 40 років дістали легкі травми в прибережному місті Нетанія, а 81-річна жінка - легкі травми в Тель-Авіві, обидві були збиті з ніг сильним вітром.

Землетрус у Туреччині: 24 українця, які перебували у зоні лиха, не виходять на зв'язокУ МЗС України відреагували на серію землетрусів, що сталися у Туреччині. За даними міністерства, на зв'язок не виходять понад 20 осіб, які перебували у зоні стихійного лиха.

У Західній Галілеї четверо людей дістали легкі травми внаслідок ДТП, яка сталася після того, як на один з автомобілів упала гілка дерева.

В Ашдоді на півдні Ізраїлю від шторму на одному з будівництв обвалилися будівельні ліси, пошкодивши лінію електропередачі. На Голанських висотах на північному сході країни йде сильний снігопад, через нього закрили для відвідувачів головний гірськолижний курорт на горі Хермон.

Згідно з даними Управління водних ресурсів Ізраїлю, Галілейське море за останню добу піднялося на 1,5 сантиметра на тлі сильного дощу.

За прогнозами метеорологів, негода збережеться в Ізраїлі щонайменше до четверга. Синоптики прогнозують, що у вівторок температура по всьому Ізраїлю продовжить знижуватися, загроза зливових опадів і шквалистого вітру збережеться.

Нагадаємо, що землетрус на півдні Туреччини та на півночі Сирії стався сьогодні вранці, 6 лютого. Як заявив президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган, воно стало найбільшим лихом у країні з 1939 року: обрушилося 2818 будівель.

Згідно з останніми даними, кількість смертей від землетрусу з епіцентром на південному сході Туреччини зросла до 2730 людей, поранених вже майже 14,5 тисяч.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: