У Сеймі Польщі прокоментували чутки про зустріч Зеленського з Байденом

Читать на русском
Зустріч Володимира Зелеленського із президентом США Джо Байденом, який планує відвідати Польщу у лютому, виглядає малоймовірною.
Фото: Офіс президента України

Зустріч Володимира Зелеленського із президентом США Джо Байденом, який планує відвідати Польщу, виглядає малоймовірною.

Про це заявив голова Комісії із закордонних справ Сейму Польщі Радослав Фогель, повідомляє RMF.

Як США нарощували військову підтримку України з початку великої війниЯкий обсяг військової допомоги США виділили Україні у 2022-2023 роках – на інфографіці Слово і діло.

За словами політика, наразі немає жодних передумов до того, що така зустріч може відбутися принаймні на території Польщі. При цьому Фогель сподівається, що візит Байдену до Східної Європи підштовхне США до збільшення військової та фінансової допомоги Україні.

«Я очікував би, перш за все, рішення про більше і швидке залучення США, що дозволило б закінчити цю війну якнайшвидше. Багато хто, у тому числі і на Капітолії, каже, що стратегія «крапля за краплею», тобто «тут ми дамо танки та техніку, а тут – ні», лише продовжує цю війну», — сказав він.

Нагадаємо, про можливу зустріч Володимира Зеленського з Джо Байденом, а також із польським президентом Анджеєм Дудою повідомляли польські ЗМІ. Очікувалося, що переговори лідерів відбудуться напередодні річниці повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Раніше інформацію про можливу зустріч із Байденом прокоментував сам Зеленський.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: