Росія та Іран затвердили плани будівництва заводу з виробництва безпілотників – WSJ

Читать на русском
Влада росії та Ірану просувається в реалізації планів щодо будівництва заводу з виробництва іранських безпілотників у країні-агресорі.

Влада росії та Ірану просувається в реалізації планів щодо будівництва заводу з виробництва іранських безпілотників у країні-агресорі. На ньому хочуть виготовляти щонайменше 6 тисяч безпілотників для війни в Україні.

Про це повідомляє The Wall Street Journal.

«Все йде за планом»: як росія готується оборонятисяРосія посилила ППО в столиці та поряд з резиденціями путіна, побудувала кілька ліній оборони у прикордонних областях та перекидає авіацію вглиб території. Докладніше – на інфографіці.

У рамках військового альянсу, що розвивається, іранська делегація високого рівня прилетіла до росії на початку січня, аби відвідати заплановане місце для будівництва заводу і обговорити деталі для запуску проєкту.

У місті Єлабуга, розташованому в Республіці Татарстан, делегації кремля і Тегерана оглянули порожній майданчик, де планується будівництво заводу, який найближчими роками зможе виробляти тисячі безпілотників.

За словами американських чиновників, обидві країни прагнуть створити швидший безпілотник, який може створити нові проблеми для української протиповітряної оборони.

Раніше Іран звинуватив Ізраїль в атаці безпілотника на завод зброї.

За інформацією ЗСУ, Іран передасть росії ракети, проти яких ППО України безсила.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: