ЗСУ знищили опорний пункт росіян на Кінбурнській косі

Читать на русском
Вночі українські військові знищили черговий опорний пункт військ рф, який вони облаштували на Кінбурнській косі.
колаж Обозреватель

Російські окупаційні війська продовжують стягувати озброєння на Кінбурнську косу. Українським захисникам вдалося розбити один з опорних пунктів ворога.

Про це повідомила керівник Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Південь Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону 3 лютого.

Бої на Кінбурнській косі: у ЗСУ пояснили складність ситуаціїКінбурнська коса має географічну особливість: це піщаний намив, тому населені пункти там є місцями, де ворогові більш-менш зручно розташовуватися.

За її словами, минулої ночі українські військові знищили черговий опорний пункт військ росії, який вони облаштували на Кінбурнській косі – це дві одиниці техніки, є поранені серед особового складу.

Гуменюк уточнила, що про втрати окупантів стало відомо із радіоперехоплень.

Вона додала, що українські захисники відстежують щоразу, коли окупанти стягують сили на Кінбурнську косу, і продовжують завдавати ударів, через що війська рф не перебувають там постійно.

Нагадаємо, з 24 лютого 2022 року армія росії втратила в Україні понад 9 тисяч одиниць військової техніки. І це враховано лише ту техніку російських військ, яку вдалося ідентифікувати та підтвердити.

Загальні втрати особового складу армії рф становлять 129 870 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: