Бої на Донбасі: ЗСУ відбили атаки в районі десяти населених пунктів

Читать на русском
Росіяни, зазнаючи великих втрат, не припиняють наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

Українські військові за добу відбили атаки окупантів у районі населених пунктів Стельмахівка, Невське і Білогорівка Луганської області та Верхньокам’янське, Миколаївка, Красна Гора, Парасковіївка, Бахмут, Іванівське і Курдюмівка на Донеччині.

Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

Росіяни, зазнаючи великих втрат, не припиняють наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

Як змінювалась орієнтовна чисельність російських військових на території БілорусіЯк змінювалася орієнтовна чисельність російських військових у Білорусі – на інфографіці. Наразі та знаходиться близько 9 тисяч окупантів.

За добу окупанти завдали 4 ракетних ударів, 2 з них по цивільній інфраструктурі Краматорська Донецької області, а також 5 авіаційних ударів. Було здійснено понад 70 обстрілів із реактивних систем залпового вогню по цивільних об'єктах Херсонської та Миколаївської областей.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямах ситуація стабільна, ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.

На цих напрямках, а також на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Новопавлівському, Запорізькому та Херсонському обстрілів зазнали райони десятків населених пунктів.

Авіація Сил оборони за минулу добу завдала 4 ударів по районах зосередження окупантів. Також наші захисники знищили російський БПЛА типу Мерлін. А підрозділи ракетних військ та артилерії вразили пункт управління, 3 райони зосередження живої сили та склад боєприпасів противника.

Нагадаємо, міністр оборони Олексій Резніков припускає, що росія може розпочати новий наступ до 24 лютого.

Тим часом битва за Бахмут на Донеччині наближається до переломного моменту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: