На Луганщині росіяни переобладнали пологові будинки під військові шпиталі – Гайдай

Читать на русском
Війська рф переобладнали пологовий будинок у Луганській області під військові госпіталі, тепер вагітні жінки змушені їхати народжувати до Луганська.

Війська рф переобладнали пологовий будинок у Луганській області під військові госпіталі, тепер вагітні жінки змушені їхати народжувати до Луганська.

Про це йдеться у заяві голови Луганської ОВА Сергія Гайдая у телеграмі.

«Жителі окупованої Луганської області все голосніше чують фронт, що наближається, тому знають, що події розвиваються зовсім не так, як про це говорять російські пропагандисти», - йдеться в повідомленні.

Гайдай зазначив, що на окупованій території посилили примусову мобілізацію.

«Загарбники розуміють: чим більше мобілізують у Луганській області, то менше загине росіян. Також окупантам важливо, щоб усі будинки вздовж лінії фронту були вільними від цивільного населення, а людей виселяють у нікуди», - повідомив він.

«Пологові будинки, переобладнані на військові госпіталі, – це кричуща межа, якої досягли окупанти в Луганській області через значні втрати на фронті. Вагітні жінки змушені їхати на пологи до Луганська», - додав очільник області.

За його словами, те саме відбувається й при отриманні адміністративних послуг – майже всі із них можна отримати лише у Луганську.

Нагадаємо, Гайдай припустив, що у лютому на Луганщину прибудуть нові мобілізовані росіяни.

Зазначимо також, що в Луганську окупанти почали масово депортувати місцевих жителів до рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: