Гайдай припустив, що у лютому на Луганщину прибудуть нові мобілізовані росіяни

Читать на русском
Російські окупанти на східному фронті готуються збільшити сили за рахунок новомобілізованих росіян.

Російські окупанти на східному фронті готуються збільшити сили за рахунок новомобілізованих росіян. Це станеться вже у лютому.

Про це заявив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram.

У РНБО розповіли, коли росія готує нову хвилю наступуРосійські військові вже тиждень розвідують оборонні можливості українських сил на Запорізьму напрямку.

«Рашисти однозначно готуються до чогось на східному фронті у лютому. Наступного місяця якраз завершується навчальний курс свіжомобілізованих і, найімовірніше, вони приїдуть до Луганської області», – розповів він.

Гайдай нагадав, що окупанти поставили гауляйтерам тимчасово окупованих територій Луганської області ультиматум: або рф вийде до 1 квітня до адміністративних кордонів області, або будуть «кадрові рішення».

Нагадаємо, Інститут вивчення війни пише: західні, українські та російські джерела продовжують вказувати на те, що росія готується до неминучого наступу найближчими місяцями.

В ISW вважають, що росія може провести кілька етапів наступальних операцій, кульмінацією яких стане повне захоплення Донецької та Луганської областей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: