У Новоайдарі Луганської області стався вибух у лікарні, де лікували окупантів

Читать на русском
У суботу, 28 січня, в Новоайдарі Луганської області стався вибух у лікарні, де лікувалися російські військові. Десятки загарбників було ліквідовано.
Сергій Гайдай

У суботу, 28 січня, в Новоайдарі Луганської області стався вибух у лікарні, де лікувалися російські військові. Десятки загарбників було ліквідовано.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

«Не долікувалися. У Кобзона аншлаг. sold out забезпечило Бавовнятко», – зазначив очільник ОВА.

Наразі детальнішої інформації від української влади та військових немає. Однак в Міноборони росії заявили, що причиною «бавовни» став «навмисний» удар HIMARS бійців ЗСУ. За їхніми словами, вибух стався близько 7:30 ранку.

Проте у відомстві країни-терориста стверджують, що це був «діючий цивільний медзаклад». Там нібито надавали допомогу місцевому населенню і військовослужбовцям. Наразі у рф визнали загибель 14 людей, що перебували у лікарні, однак не уточнили, чи були вони військовослужбовцями окупаційної армії.

Нагадаємо, воїни 71-ї окремої єгерської бригади ДШВ показали, як розгромили укріплення росіян в районі Кремінної на Луганщині.

Додамо, з 24 лютого до 28 січня 2023 року загальні втрати особового складу російських окупаційних військ на території України орієнтовно склали 125 510 осіб.

Також повідомляли, що за добу минулої доби українські війська успішно відбили 12 атак російських агресорів у Луганській та Донецькій областях.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: