Тищенко прокоментував своє скандальне «відрядження» та заявив, що «воно продовжиться»

Читать на русском
Як зазначає депутат, в Азіїї у ході понад 2-тижневої роботи підписано відповідні документи. Про результати відрядження він пообіцяв розповісти по приїзду начебто з метою безпеки.

Народний депутат Микола Тищенко запевнив, що перебуває в Таїланді у відрядженні, налагоджуючи в інтересах України відносини з державами Південно-Східної Азії.

Про це Тищенко написав у Facebook.

Згідно з його словами, у грудні на нараді народним депутатам від «Слуги народу», було поставлено завдання - «розвиток дружніх взаємовідносин в напрямку Азії та Африки».

«Тож наразі я дійсно перебуваю з відрядженням в Азії. Усі вищі керівники в курсі, як і голова моєї фракції. Триває війна і ми лише виконуємо накази. Моє місцезнаходження не приховую, всі мої зустрічі офіційні та задокументовані», - повідомив Тищенко, нагадавши, що він є співголовою групи дружби із В’єтнамом.

«Червоні лінії» монобільшості: кого із нардепів виключили або могли виключити зі «Слуги народу»З фракції Слуга народу за два з половиною роки виключили шістьох депутатів – Полякова, Скороход, Лероса, Іванісова, Дубінського і Юрченка.

Як зазначає депутат, у Вʼєтнамі у ході «понад 2-тижневої роботи підписано відповідні документи». Про результати відрядження він пообіцяв розповісти по приїзду - «з метою безпеки».

«Друга зупинка. Королівство Таїланд. Так, дійсно, сьогодні я другий день перебуваю у цій країні разом зі спеціалістами по регіону. Результат: проведено зустріч з представниками королівської родини та досягнуто важливого дипломатичного погодження для підтримки України», - вказав Тищенко.

За словами нардепа, після відвідин Таїланду він знову повернеться у В’єтнам.

«Наразі моє відрядження продовжиться, як і планувалось. Адже я дію виключно в інтересах України, що сьогодні включає в себе налагодження дипломатичних стосунків на міжнародній арені для прискорення нашої Перемоги. Повернусь з позитивним результатом для країни», - запевнив Тищенко.

Як повідомляють ЗМІ, він майже місяць перебував у закордонному відрядженні, але про це стало відомо лише 26 січня.

При цьому, прес-служба посольства України в Таїланді поінформувала, що 27 січня в готелі «Novotel» у Бангкоку запланована зустріч народного депутата Миколи Тищенка з представниками української громади для «обговорення питань покращення взаємодії».

Нагадаємо, вчора, 26 січня стало відомо, що Тищенко відлетів до Таїланду. Там він організовує зустріч із представниками української громади.

Пізніше Шуляк повідомила, що ухвалила рішення виключити Тищенка із партії.

Однак «Слуга народу» не може зібрати необхідну кількість голосів для виключення із фракції нардепа Миколи Тищенка.

23 січня президент Володимир Зеленський повідомив про рішення РНБО, згідно з яким чиновникам заборонили виїзд за кордон, за винятком службових відряджень. «Хочуть відпочивати зараз – відпочиватимуть поза державною службою. За кордон їздити на відпочинок чи з якоюсь іншою недержавною метою посадовцям більше не вдасться», – сказав він.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: