На Запорізькій АЕС кадровий голод, росіяни шукають персонал за оголошеннями – Енергоатом

Читать на русском
Окупанти за умов гострої нестачі персоналу на Запорізькій АЕС почали шукати фахівців за оголошенням.

Російські окупанти за умов гострої нестачі персоналу на Запорізькій АЕС почали шукати вузькоспеціалізованих фахівців з оголошень.

Про це повідомило ДП «НАЕК «Енергоатом» у Telegram у п'ятницю, 20 січня.

Глава МАГАТЕ пояснив, чому росію досі не вигнали з організаціїПозбавлення росії статусу країни-члена МАГАТЕ не залежить від волі гендиректора Агентства, запевнив Гроссі.

«Через кадровий голод на Запорізькій АЕС рашисти відкрили набір «фахівців», публікуючи оголошення про «вакансії». Своїх професійних атомників не вистачає, а українських, котрі погодилися на співпрацю, критично мало», – сказано у повідомленні.

При цьому уточнюється, що окупанти шукають персонал вузькоспеціалізованого атомного профілю: операторів реакторного відділення, машиністів двигуна внутрішнього згоряння, спеціалістів із ремонту реакторно-турбінного обладнання.

«Всі ці спеціальності потребують профільної освіти та досвіду, без яких просто не можна працювати на найбільшій атомній станції в Європі», – наголосили в «Енергоатомі».

Крім того, окупанти їздять квартирами атомників, які залишилися вірними Україні, намагаючись змусити їх працювати на свою російську фейкову компанію АТ «Експлуатуюча організація Запорізької АЕС».

Нагадаємо, в «Енергоатомі» розповіли скільки часу піде на розмінування Запорізької АЕС після її деокупації.

Раніше президент України назвав кількість військ рф на Запорізькій АЕС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: