У столиці рф посилюють ППО, боячись ударів з території України – Bloomberg

Читать на русском
Російська влада розгорнула установки протиповітряної оборони в Москві та її околицях після кількох атак безпілотників у центрі країни.
t.me/operativnoZSU

Країна-агресор почала активно посилювати протиповітряну оборону навколо столиці через побоювання ударів українських безпілотників.

Про це повідомляє Bloomberg.

Згідно зі словами видання, російська влада розгорнула установки протиповітряної оборони в Москві та її околицях після кількох атак безпілотників у центрі країни. Кремль звинуватив Україну в атаках на свої бази, проте Київ офіційно не взяв на себе відповідальність.

Під прицілом військкоматів жителі Москви: у ГУР дізналися деталі нової хвилі мобілізації у росіїУ росії під час нової хвилі мобілізації під прицілом військкоматів будуть мешканці Москви. Також влада запровадить заборону збиратися групами.

Місцеві жителі опублікували в соцмережах фотографії кранів, які піднімають системи «Панцир» на дахи в центрі Москви, а також захисні споруди, встановлені в західному передмісті, біля офіційної резиденції російського диктатора путіна.

Як повідомляє ЗМІ, за словами офіційних осіб, знайомих із ситуацією, розгортання відбулося після атак безпілотників минулого місяця на військові бази в Саратові та Рязані, приблизно в 500 км від столиці росії. Вони сказали, що нові системи доповнять існуючі протиракетні системи навколо столиці.

Нагадаємо, що російські ЗМІ та Тг-канали в соцмережах публікують фото та відео нібито зенітних ракетно-гарматних комплексів «Панцир-С1», встановлених на дахах кількох будівель у Москві, зокрема, на даху Міноборони росії.

Згодом у кремлі не змогли відповісти на питання щодо розміщення ЗРК на адмінбудівлях рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: