Суд знов продовжив слідство у справі про заволодіння коштами структури МВС

Читать на русском
Антикорупційний суд розглянув і задовольнив клопотання детектива НАБУ про продовження строку розслідування у кримінальному провадженні.

Вищий антикорупційний суд продовжив до 16 березня строк розслідування кримінального провадження про заволодіння грошовими коштами у сумі 16,69 млн грн державного підприємства Міністерства внутрішніх справ «Інформ-Ресурси».

16 січня ухвалив ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

«Клопотання задовольнити. Продовжити строк досудового розслідування у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42019000000000780 від 05.04.2019, до дванадцяти місяців, тобто до 16 березня 2023 включно», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, НАБУ і САП повідомили про підозру колишньому директору ДП МВС «Інформ-Ресурси» Юханнану Бабаєву та ще трьом особам. За версією слідства, протягом 2018-2019 років ексдиректор держпідприємства МВС «Інформ-Ресурси» Бабаєв, шляхом зловживання службовим становищем, за попередньою змовою з трьома особами з корисливих мотивів, шляхом перерахування грошових коштів на розрахункові рахунки ТОВ «Коссад Решерш», ТОВ «Лакінс» та ТОВ «Дюнкерс», здійснили заволодіння грошовими коштами у сумі 16,69 млн грн.

Також у цій справі продовжили обов'язки одному з підозрюваних. Утім після цього у справі неодноразово виносилися постанови про зупинення розслідування у зв'язку з направлення запиту про міжнародну правову допомогу. Наразі у всіх підозрюваних закінчилися дії обов'язків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: