Призначено тимчасового керівника Нацполіції

Читать на русском
Тимчасове виконання обов’язків голови Нацполіції було покладено на Івана Вигівського. Відповідне рішення схвалив Кабмін у п'ятницю, 20 січня, повідомляє пресслужба Національної поліції.

Через загибель керівництва МВС в авіакатастрофі в Броварах, тимчасове виконання обов’язків голови Нацполіції було покладено на Івана Вигівського.

Відповідне рішення схвалив Кабмін у п'ятницю, 20 січня, повідомляє пресслужба Національної поліції.

«Відсьогодні начальник Головного управління Національної поліції України у місті Києві Іван Вигівський тимчасово виконуватиме обов’язки голови Національної поліції України», - йдеться в повідомленні.

Авіакатастрофа в Броварах: коли відбудеться прощання з керівництвом МВС та екіпажемПрощання з керівництвом МВС та членами екіпажу вертольота, який зазнав катастрофи у Броварах, відбудеться в суботу, 21 січня – жалобні церемонії відбудуться у Києві та Ніжині.

Іван Вигівський - начальник Головного управління Національної поліції у Києві. Генерал поліції третього рангу. Народився 26 березня 1980 року в Житомирській області. У 2003 році закінчив Національний університет внутрішніх справ за спеціальністю «Правознавство» та отримав кваліфікацію спеціаліста. Службу в органах внутрішніх справ проходив з 14 серпня 1999 року по 6 листопада 2015 року, після чого продовжив службу в поліції. У 2021 році був призначений на посаду начальника Головного управління Національної поліції у Києві.

Як відомо, раніше Кабмін призначив заступником міністра внутрішніх справ – головою Національної поліції України Ігоря Клименка. Він також виконуватиме обов'язки очільника МВС у зв'язку із загибеллю в авіакатастрофі у Броварах Дениса Монастирського.

Також Кабмін тимчасово поклав обов'язки державного секретаря МВС України на Інну Ящук, яка замінить на цій посаді держсекретаря Юрія Лубковича, який загинув у Броварській авіакатастрофі.

Вранці 18 січня у Броварах поряд із дитячим садком та житловим будинком упав вертоліт.

Заступник голови ОПУ Кирило Тимошенко розповів, куди летів гелікоптер.

СБУ відкрила кримінальне провадження за фактом падіння вертольота у Броварах. Нині слідчі мають три версії трагедії.

Прощання у керівництвом МВС та членами екіпажу вертольота, який зазнав катастрофи у Броварах, відбудеться у суботу, 21 січня – жалобні церемонії відбудуться у Києві та Ніжині.

Кабінет міністрів України створив урядову комісію з розслідування причин авіакатастрофи вертольота у Броварах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: