Авіакатастрофа в Броварах: на борту вертольота перебувало 10 осіб – поліція

Читать на русском
На борту вертольота, який розбився в Броварах на Київщині 18 січня, було десятеро людей, а не дев'ять, як повідомлялося раніше. Семеро з них – керівництво Міністерства внутрішніх справ.

На борту вертольота, який розбився в Броварах на Київщині 18 січня, було десятеро людей, а не дев'ять, як повідомлялося раніше. Семеро з них – керівництво Міністерства внутрішніх справ.

Про це йдеться у заяві прессекретаря Нацполіції Мар'яни Реви під час брифінгу 19 січня.

«Поки ми можемо говорити про 14 загиблих внаслідок авіакатастрофи, з них одна дитина – дівчинка 2017 року народження. На борту вертольота перебували 10 людей - троє членів екіпажу, і семеро - це керівництво МВС. Зокрема, серед них – міністр Денис Монастирський, перший заступник міністра Євген Єнін та держсекретар Юрій Лубкович», - сказала Рева.

У Броварах оголосили триденну жалобу за загиблими в авіакатастрофіМіська влада Броварів оголосила триденну жалобу за загиблими в авіакатастрофі за участю гелікоптера, в якій загинуло 14 осіб, у тому числі одна дитина.

На борту також були заступник керівника патронатної служби Тетяна Шутяк, двоє охоронців міністра - Михайло Павлушко та Андрій Маринченко, а також фотограф Микола Анацький. Серед членів екіпажу – Олександр Василенко, Костянтин Коваленко, Іван Касьянов.

Вранці 18 січня у Броварах поряд із дитячим садком та житловим будинком упав вертоліт.

Заступник голови ОПУ Кирило Тимошенко розповів, куди летів гелікоптер.

СБУ відкрила кримінальне провадження за фактом падіння вертольота у Броварах. Нині слідчі мають три версії трагедії.

Стан постраждалих внаслідок трагедії у Броварах чотирьох дітей стабільно тяжкий, вони перебувають у опіковому центрі у Києві. Ще четверо дорослих – на стаціонарному лікуванні у броварській лікарні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: