На узбережжі Чорного моря зберігається протидесантна оборона – ОК «Південь»

Читать на русском
На всій лінії узбережжя Чорного моря ще з початку вторгнення рф забезпечено захист від висадки ворожого десанту.
ілюстративне фотоФейсбук 28-й ОМБ

На всій лінії узбережжя Чорного моря забезпечено захист від висадки ворожого десанту. Командування тримає напоготові сили протидії.

Про це заявив командувач військ ОК «Південь», генерал-майор Андрій Ковальчук, передає Military Media Center.

Загроза нового масштабного наступу росії: що відомоЧи можливий новий масштабний наступ росії у 2023 році, що говорять про його підготовку – на інфографіці.

За його словами, з початку повномасштабного вторгнення росії вся лінія узбережжя Чорного моря, зокрема в Одеській та Миколаївській областях, охороняється від висадки ворожого десанту.

«Наше завдання – не залишити шансу противнику на реалізацію злочинних планів. Задум висадити свій десант росіяни з 24 лютого 2022 так і не змогли реалізувати. Це було б для них самогубством», – зазначив Ковальчук.

Він наголосив, що командування тримає напоготові сили протидії та готове застосувати зброю, тому ворожі кораблі знаходяться віддалено, поза зоною ураження. Також для них підготовлено заміновані підступи з моря.

Нагадаємо, станом на 19 січня на бойовому чергуванні в Чорному морі перебувають шість російських ракетоносіїв із загальним залпом до 44 «Калібрів».

У Міноборони повідомляли, скільки у росії залишилося ракет.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: