Загроза ударів залишається: росія тримає у Чорному морі 6 ракетоносців

Читать на русском
У Чорному морі знаходиться 11 ворожих кораблів, 6 з яких – ракетоносії. Загальний залп наразі 40 ракет типу Калібр.
ілюстративне фото

На даний момент у Чорному морі знаходиться 11 ворожих кораблів, 6 з яких – ракетоносії. Загальний залп зараз має 40 ракет типу «Калібр».

Про це повідомив спікер оперативного командування «Південь» Владислав Назаров у Telegram.

Скільки ракет залишилося у росії: Резніков показав нову інфографікуСтратегічних ракет у рф залишилося менше п'ятої частини від запасів, а хвалені Іскандери та Калібри майже закінчилися. Найбільше залишилося тактичних ракет

«Незважаючи на потужний шторм, ворог продовжує тримати потужне корабельне угруповання у Чорному морі. З 11 бойових кораблів – 6 ракетоносців, серед яких 2 підводні. Загальний залп Калібр може бути до 40 ракет. Загроза ракетних ударів залишається актуальною. Не нехтуйте заходами безпеки, оперативно та чітко реагуйте на сигнали повітряної тривоги, переходьте в укриття», – написав він.

Зазначимо, спікер Одеської ОВА Сергій Братчук сьогодні вранці повідомив, що у регіоні ризик ракетних та авіаційних ударів ворога по цивільній інфраструктурі залишається.

Нагадаємо, росія влаштувала чергову ракетну атаку по Україні 14 січня. Під час неї ворог ударив ракетою Х-22 по житловому будинку у Дніпрі. Загинули 44 особи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: