Ракетний удар по Дніпру: не опізнаними залишаються 12 тіл

Читать на русском
У Дніпрі не опізнаними залишаються 12 тіл та фрагментів, які були знайдені під завалами у будинку, куди влучила ворожа ракета 14 січня.

У Дніпрі неопізнаними залишаються 12 тіл та фрагментів, які були знайдені під завалами у будинку, куди влучила ворожа ракета 14 січня.

Про це повідомила радник голови Дніпропетровської ОДА Наталія Бабаченко в ефірі національного телемарафону 18 січня.

Найкривавіші теракти росії за час повномасштабної війниРакетний удар по Дніпру, Вінниці, драмтеатру у Маріуполі, ТЦ у Кременчуці, вокзалу у Краматорську, на інфографіці – наймасштабніші та найкривавіші теракти росії.

«Російська ракета забрала 45 життів. 12 тіл та фрагментів тіл ще не ідентифіковані. За добу трьох людей упізнали лише. 17 людей вважаються зниклими безвісти, вони можуть бути серед тих, кого ще не впізнали», - сказала вона.

За словами радника очільника регіону, кількість постраждалих зросла до 80 осіб. Минулої доби до медиків звернулася 80-річна жінка з контузією і забиттям головного мозку. У лікарнях залишаються 25 людей, серед них – троє дітей.

Бабаченко додала, що сиротами є троє дітей, зокрема одна сім'я переїхала з Нікополя, батьки загинули, і залишилося двоє дітей. Опіку оформлюють бабуся та дядько. Ще одна дівчинка також мала бабусю.

Внаслідок ракетного удару, швидше за все, не придатні для проживання чотири під'їзди. Однак це попередня інформація. Точніше можна буде говорити лише після проведення експертизи. Нині вже більшість під'їздів зі світлом та опаленням.

14 січня цілеспрямованим ракетним ударом окупанти зруйнували частину багатоповерхового будинку у Дніпрі. За даними Повітряних Сил ЗСУ, росія вдарила по будинку важкої ракетою Х-22, призначеної для знищення авіаносних груп у морі. Відомо про 45 жертв.

СБУ вже встановила особи російських військових, причетних до ракетного удару.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: