Філатов дав невтішний прогноз щодо кількості жертв удару по будинку в Дніпрі

Читать на русском
За попередніми оцінками, внаслідок удару російських окупантів по Дніпру загиблих буде більш ніж 50 людей.

За попередніми оцінками, внаслідок удару російських окупантів по Дніпру загиблих буде більш ніж 50 людей.

За словами мера Дніпра Бориса Філатова в інтерв'ю журналісту Василю Голованову, зараз шанси знайти когось під завалами дорівнюють нулю, оскільки температура вночі була холодною й після удару горіло ракетне паливо.

У Монобанку зібрали 100 млн для постраждалих від ворожого ракетного удару по ДніпруВіртуальний банк Monobank оголосив великий збір коштів для допомоги людям, котрі постраждали внаслідок влучання російської ракети в багатоповерхівку в Дніпрі

«Наразі 25 людей вважаються зниклими безвісти, й, якщо чесно, ми повністю перетрушуємо сміття, щоб жоден фрагмент тіл не зник, але мені доповідали, що є така ймовірність, що деякі люди просто «випарувалися», - заявив Філатов.

Він додав, що зараз рятувальники планують обстежити покрівлю будинку, оскільки туди могло викинути тіла внаслідок російського удару.

«Ну давайте так. За попередніми оцінками, жертв буде 50+», - наголосив Філатов.

14 січня цілеспрямованим ракетним ударом окупанти зруйнували частину багатоповерхового будинку у Дніпрі. За даними Повітряних Сил ЗСУ, Росія вдарила по будинку важкої ракетою Х-22, призначеної для знищення авіаносних груп у морі. Станом на вечір, 17 січня, відомо про 45 жертв.

СБУ вже встановила особи російських військових, причетних до ракетного удару.

При цьому в кремлі назвали «брехнею» удар армії росії по житловому будинку в Дніпрі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: