НАБУ розшукало підозрюваного ексдиректора «Івано-Франківського КХП»

Читать на русском
Антикорупційні органи правопорядку розшукали підозрюваного, який з 2016 по 2018 рік очолював державне підприємство на Прикарпатті.
Володимир Дегтяр

Національне антикорупційне бюро розшукало колишнього директора державного підприємства «Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів» Володимира Дегтяра, якому у 2020 році повідомили про підозру у розтраті майна.

Про це журналісту «Слово і діло» розповіли співрозмовники в органах правопорядку.

За словами джерел, у грудні 2020 року справу ексдиректора ДП «Івано-Франківський КХП» Дегтяра передали до НАБУ. До цього справу розслідували слідчі слідчого управління Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області. Саме вони і повідомили Дегтяру про підозру.

В січні 2021 року детектив НАБУ оголосив підозрюваного в розшук. Через два роки, в січні 2023 року, працівники бюро розшукали Дегтяра і затримали. 13 січня Вищий антикорупційний суд відмовився заарештувати підозрюваного і відпустив його під 1 553 400 грн застави. Також на ексдиректора ДП «Івано-Франківський КХП» поклали такі обов'язки: прибувати за кожною вимогою; не відлучатися за межі Харківської області без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та місця роботи; утримуватися від спілкування зі свідками у цьому кримінальному провадженні; здати на зберігання закордонні паспорти та носити електронний браслет.

Нагадаємо, до НАБУ передали справу заступника голови Чернівецької обласної військової адміністрації про гуманітарні швидкі. Раніше Офіс генпрокурора передав до НАБУ справу посадовців Держпродспоживслужби.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: