«Бавовна» прийшла в Бєлгород: в російському місті прогриміло безліч вибухів

Читать на русском
Повідомляється про не менше, ніж 25 вибухів в Бєлгороді та області. Частина з них є роботою ППО, в той час, як багато вибухи явно схожі на звуки прильотів
Ілюстративне фотоПропаганда Кремля

В російському Бєлгороді та всій області в ніч на 17 січня пролунало безліч вибухів - рахунок йшов на десятки. Що відбувається - не зрозуміло, але повідомляється про роботу російської ППО.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали з посиланням на очевидців.

ЗСУ проводять операції на території росії – розвідкаУ розвідці розповіли, що Збройні Сили України проводять операції на території росії. Однак цілі – військові об'єкти.

Так, повідомляється про не менше, ніж 25 вибухів в Бєлгороді та області. Частина з них, припустили канали, є роботою ППО, в той час, як багато вибухи явно схожі на звуки прильотів.

Тим часом губернатор В'ячеслав Гладков повідомив про роботу російської протиповітряної оборони.

«Над Білгородом і Білгородським районом спрацювала наша система ППО. Оперативні служби уточнюють наслідки на землі. За попередніми даними відомо, що руйнувань і постраждалих немає. Якщо вони будуть, обов'язково вам повідомлю» - написав він.

12 січня в Бєлгородській області РФ сталося знеструмлення частини регіону через пошкодження високовольтних проводів нібито через падіння дрона.

Нагадаємо, у вівторок, 10 січня, ввечері в місті Шебекіно Бєлгородської області пролунали вибухи. Місцева влада скаржаться на обстріл.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: