У Бєлгородській області рф знову заявляють про «обстріли»

Читать на русском
У Бєлгородській області російської федерації вкотре повідомили про обстріли. Цього разу під атаку нібито потрапило село В'язове.
Фото mind.ua

У Бєлгородській області російської федерації вкотре повідомили про обстріли. Цього разу під атаку нібито потрапило село В'язове.

Про це повідомляє губернатор області В'ячеслав Гладков.

За його словами, жертв та постраждалих немає.

«У Краснояружському районі під обстріл потрапило село В'язове. Жертв та постраждалих немає. Снарядами вибиті вікна в одному приватному будинку, також посічені фасад та паркан. Є ушкодження лінії електропередачі. Аварійні та оперативні служби перебувають на місці та усувають наслідки», – заявив він.

Крім цього, у Бєлгородській області в ніч проти 1 січня також пролунали вибухи. В селі Нова Нелідівка вибило вікна у чотирьох приватних будинках.

«Бавовна» у тилу: які інциденти за час війни сталися на авіабазах росії та БілорусіЯкі надзвичайні ситуації відбувалися на російських та білоруських аеродромах та авіабазах за час повномасштабної війни – на інфографіці.

Нагадаємо, влада країни-агресора стверджує, що сьогодні, 2 січня, поблизу Воронежа збили безпілотник, начебто запущений з території України.

В ніч на 26 грудня на російському військовому аеродромі «Енгельс» в Саратовській області прогриміли вибухи. Як заявили в міноборони рф, сили ППО збили український безпілотник над аеродромом, і падіння його уламків призвело до загибелі трьох військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: